Om mig

Jag heter Sebastian Borg och är en fotograf bosatt i Malmö, men jag reser gärna om uppdraget så kräver. Nedan kan ni läsa lite om hur jag jobbar.
Mejla mig gärna på info(a)sebastianborg.se om ni har frågor.
_____________________________________________________________________________________________

Barn- och familjeporträtt

Vi kan ses ute eller inne. Det är upp till er. Själva fototillfället varar minst en timme. Jag räknar inte minuter, utan jag tror på att låta saker ta den tid som krävs för att få fina bilder. Barnfotografering sker alltid på barnens villkor. 
Ni får sedan 20-25 digitalt färdigbehandlade bilder (högupplösta) som jag gärna hjälper er att printa till självkostnadspris.

Bröllopsfotografering

Bröllopsfotona är faktiskt - förutom ringarna - det enda konkreta minne man har med sig från sin bröllopsdag, och eftersom inget bröllop är det andra likt vill jag helst att vi ses och diskuterar fram ett upplägg som passar just era behov. Jag kan till exempel vara med er hela dagen, eller bara vissa delar. Jag är väldigt flexibel och lyhörd vilket gör mig nästintill osynlig när ni har er speciella stund tillsammans. 

Konsertbilder

Som musiker och ljudtekniker har jag stor erfarenhet av livescenen och dess olika för- och nackdelar. Detta gör att jag vet hur man får bra bilder trots ofta svåra förutsättningar.

Pressbilder, mingelfotografering samt hus- och lägenhetsfotografering

Unika fotouppdrag kräver unika lösningar. Jag är alltid beredd att diskutera fram ett upplägg som passar er. Om kommunikationen fungerar faller allt annat på plats, så jag rekommenderar alltid att man talas vid för att gå igenom uppdragets omfattning och de förväntningar man har.
_____________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________
Using Format